Et Latterkursus Ender ALTID Med Et Grineflip

På et LatterKursus bruger du kroppens egne mekanismer til at have det sjovt. Vi lærer kroppen at grine igen ved at bruge latteren til at kickstarte alt det sjove der har været gemt væk. Når kroppen husker hvordan det er at grine uden grund og uden hæmninger, bobler latteren frem uden anstrengelser. Latterkursus resulterer altid i en sjov fest.

På et latterkursus ruller latteren gennem kroppen og du får alle grinets goder serveret på et sølvfad. Du får forøget din humor og forbedret dit immunforsvar – og så er det fantastisk sjovt!

Hvis du skal holde polterabend, konfirmation, fødselsdag, jubilæum, bryllyp eller begravelse, så er et latterkursus en fantastisk måde at samle familien og vennerne på.

Et latterkursus til fest varer fra 30 minutter til 1 time

Ønsker du at afprøve din latter inden du bestiller et latter kursus, så kan du prøve at gå i latterklub og se om latter yoga tiltaler dig. Der findes mange latterklubber i Danmark, og de fleste er enten gratis, eller koster lidt i entre. Alle er velkomne til at komme og grin

“Vi valgte at benytte os af et latterkursus for at kick-starte festen til vores polterabend og det må siges at det lykkedes til fulde. Vi var en stor flok piger, hvor ikke alle kendte alle. Efter en kort intro om latterens gavnlige effekter, grinede vi næsten uafbrudt i 3 kvarter, så tårerne trillede.

Resten af vores polterabend var tydeligvis præget af al den grin, som vi havde haft sammen. Det var som om vi nu alle efterfølgende på én eller anden måde pludselig kendte hinanden. Som om vi havde været sammen i flere dage, til trods for vi kun havde været sammen i få timer. Grinet havde rystet os sammen med lynets hast og skabt en form for samhørighed og positiv, åben stemning. Latterkurset med Ejvind har derfor for os været et fantastisk fundament til en uforglemmelig polterabend.

Venlig hilsener:-)
Esther”

“Tak fordi du fik gjort min nevøs konfirmation til noget helt uforglemmeligt. At grine er en fantastisk måde at være sammen på og fejre en dejlig begivenhed, og vi fik en oplevelse, som ingen vist glemmer foreløbigt.

Dit indslag var en overraskelse til min nevø fra mig og hang så fint sammen med min tale forinden, hvor jeg fortalte, hvor vigtigt det er at bevare smilet og latteren, når man bliver voksen.

Og det blev en stor succes med morsomme øvelser og dine fine fortællinger. Konfirmanden (og resten af selskabet) var ihvertfald helt udmattede af grin, og da vi satte din CD på senere på aften, fik hele selskabet grineflip igen.

Jeg kan kun anbefale at tage et lille latterkursus, hvis I vil give jeres selskab en unik oplevelse 🙂
Hilsen Lise-Lotte Pointinger”

Med et latterkursus kan det kun blive sjovt!