Tag initiativ til god Underholdning

Underholdning skaber den gode fest – Ring 22 79 80 90 nu!

Underholdning med latterkursus

Skal din underholdning være alternativ? Kan du godt lide at tage en chance? Så er et latterkursus den rigtige form for underholdning! Et latterkursus er den sjoveste form for underholdning! Det går nemlig kun ud på at grine og lære hinanden bedre at kende gennem grin. De folk der har prøvet det, ender med at ligge på gulvet og skrige af grin – det er da en fest! En omgang stand up comedy er super sjovt, men med et latterkursus får du selv lov til at deltage i underholdningen! Man griner med hinanden, ikke ad hinanden.

Underholdning er godt for dit helbred!

Det er videnskabeligt bevist at mennesker udskiller et stof der hedder dopamin når vi griner. Dette er et belønningsstof der gør at vi slapper mere af. Vi producerer også endorfiner når vi griner. De får os til at slappe af, blive afstressede, og have færre smerter. Latter er desuden godt for blodcirkulationen ifølge en undersøgelse fra leeds university og det kan være forebyggende imod hjertekarsygdomme, samt være den mest effektive form for motion der findes. Et latterkursus er en meget revolutionerende form for underholdning, hvor du får et bedre helbred ved at have det sjovt! Der er ikke mange andre underholdningsaktiviteter, der kan love dét.

Underholdning med latter er muligt i alle Danmarks hjørner

Jeg elsker mit arbejde med at gøre andre glade, og jeg er villig til at rejse hvor end det skal være, for at underholde jer! Det er ikke altid lige let at finde noget underholdning der passer til ens fest, men et latterkursus kan alle være med til. Det har været en fantastisk oplevelse at underholde så mange forskellige danskere. I skal endelig invitere venner og familie hvis i beslutter jer for et latterkursus, jo flere jo bedre. Latterkursus som underholdning varer ikke hele dagen, så i har masser af tid til andet bagefter, og i vil føle jer godt klædt på til festlighederne.

Til et lille selskab på 5 par, havde jeg bedt Ejvind om at komme og give os en gave.  I løbet af en lille time, guidede Ejvind os igennem opvarmende latterøvelser, der endte i et herligt grineflip. Det var en skøn start på en fantastisk aften, hvor der blev grinet ud over det sædvanlige. Når vi siden møder hinanden, bryder vi spontant ud i grin. Det er vidunderligt at have haft denne oplevelse sammen. Det er tydeligt at mærke i krop og sind, at latteren fylder op på pluskontoen. Man kan grine, selv når det er svært at finde noget at grine af – det er kroppens egen lykkemedicin.

Jeg kan på det varmeste anbefale Ejvind. Han er indfølende og omsorgsfuld og har det skønneste, smittende grin. God fornøjelse!

Karin, Hillerød

Hvorfor er det godt at give gæsterne en god omgang latter?

Når vi starter festen med latter, giver vi optimale muligheder for at HELE festen bliver sjov og en succes. Det er fordi latter skaber et bånd mellem mennesker. Det bånd betyder at de hurtigere stoler på, og kan relatere til, hinanden. Også selv om de aldrig har mødt hinanden før. Latter er simpelthen den perfekte icebreaker.