Fest og farver, kom glad og grin hele aftenen!

FestGrin dig glad til fest

Danskere er glade for at feste. Vi er livsnydere. Samvær og sammenhold er en stor del af danskernes identitet. Hygge er et ord vi har opfundet, som ikke findes mange andre steder – i hvert fald ikke som vi definerer hygge. Det skal være spændende, udfordrende og hyggeligt at gå til fest. Når dørene åbner fredag aften er vi spændte på hvad der sker; møder jeg mon en fremtidig partner? Vil jeg gøre et godt indtryk? Hvis alle kender hinanden kan det godt gå hen at blive lidt kedeligt. Et latterkursus giver jer muligheden for at give jeres fest kant, samtidig med en tryg atmosfære. Alle kan have det sjovt og ingen behøver at blive til grin, bestil et latterkursus så din fest kan blive årets bedste!

Latterkurser er bedre end comedy

Latter er noget af det mest naturlige for os mennesker. Latter er fantastisk sjovt, og selv om humor selvfølgelig er vigtigt for at kunne grine, så er det ikke en afgørende faktor. Problemet med comedy er at vi skal respondere på en punchline, og det skaber faktisk en spænding. Latter uden grund hjælper os med at give slip og komme af med spændingerne. Med et latterkursus får du muligheden for at frigøre din latter fra din humor og reagere som da vi var børn. Der er en lang række undersøgelser der viser at latter kan være med til at bekæmpe sygdomme. Med det forøgede pres der er i vores moderne samfund, er et latterkursus en sublim vej til helbred!

Danskerne er helt tossede med latter!

Der er mange succes historier der omhandler latterkurser. Det er fantastisk at kunne gøre folk glade, og udvikle en persons horisont. Det er godt at grine til alle slags fester, fester med vennerne, fødselsdage, eller en konfirmations fest! Jeppes konfirmationsfest blev i hvert fald noget af en succes:

Hej Ejvind….
Vi var meget glade for “opvarmningen” til Jeppes konfirmations fest:-)
Min mand havde været lidt skeptisk men blev meget positiv overrasket 🙂
Vi havde lagt selvklæbende skæg under alles tallerkner, så da de blev opdaget og taget i brug, startede latteren igen 🙂
Tak for denne gang 🙂
Mvh Bodil Eggebrecht

Latter gør os glade og vi får tilmed brugt muskler og brændt kalorier imens! Nogle folk bliver helt forpustede af at grine, det er fantastisk at noget sjovt også kan styrke kroppen, se hvad Simone synes om sin fest.

Hej Ejvind
Tak for et godt arrangement. Vi fik alle gang i lattermusklerne og havde en skøn dag. Jeg havde selv en fest med maks grineflip og sådan var det generelt hos de fleste, men ikke alle kunne være lige meget med til sidst. Med venlig hilsen
Simone

Få en sjov fest. Book latterkursus her