En Julefrokost skal markere en tilfredsstillende afslutning på året, tag det sjove valg!

Bestil en sjov julefrokost med det samme!

Julefrokost

Julefrokost er det ord man glæder sig til i december. Den dansende karrysild der lander blødt på rugbrødet, det grove og det bløde kolliderer i en smagsoplevelse der tænder flammen vi kalder jul. De lune frikadeller der får os til at huske på barndomsminderne, mormor, den skønneste kvinde der lægger sit liv og sin sjæl i den mad der samler familien. Vi må ikke glemme gløggen, den røde, stærke drik, der er med til at skabe helhedsindtrykket i en udsøgt sammensætning, til din julefrokost. Når I har spist, vil jeg stå klar til at tage jer med til et sjovt land, et land hvor der ikke er fordomme og smålighed, et land fyldt med latter. Vi kan også grine før I skal spise – det er måske endda endnu sjovere. Julefrokosten er den perfekte mulighed for et latterkursus, for når i har spist den delikate har I også fået motion ved at grine. Det er videnskabeligt bevist, at latter er en af de mest effektive måder at få motion på. Gå ikke glip af en julefrokost der har hele pakken – bestil et latterkursus i dag!

Latter giver et pusterum

Latter er så populært at adskilllige akademikere prøver at forklare latterens væsen. Når vi griner, forsvinder spændingerne og vi kan få dannet et overblik over de mange fantastiske sanselige oplevelser der er tilgængelige i december måned. Den friske kanel, de brændte mandler, risalamande, og den glade gløgg. Bliv glad i låget og undgå at koge over.

Julefrokost fest

Hej Ejvind.

Jamen jeg skal da love for at Du gav latteren mening til vores julefrokost. En god introduktion og så “fri leg” i anden halvleg. Vi er ellers en arbejdsplads hvor vi griner meget og bruger humor til at lette en ellers triviel hverdag (tror Du kunne mærke det også) men det er så bare blevet forstærket nu.

Tak for en grineren time, det vil blive husket længe efter..

Robert Mulder
Furesø Kommune

Vi fik en god start på vores julefrokost, fik fælles positive oplevelser at tale om. Der var kun få som bare ”lo i deres stille sind” og det skal de jo have lov til 🙂

Du fik også ros for at tale tydeligt og ikke for hurtigt, og at du var god til at mærke hvor folk var i processen. Andre havde oplevet andre latter-kurser, men det her var ”ikke så pinligt”.

Vibeke – Job- og udviklingskonsulent

“Latterkonsulenten om aftenen var et godt indslag. Noget lignende vil være dejligt næste år. Tak for dejlige faglige dage” – Udtalelse fra kursist